banner_990x90_EFE (1)

Giner: “Exigimos que Podem done explicacions en 24 hores o demanarem el cessament del gerent de la fundació InnDEA”

València Noticias | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha exigit hui que “Podemos done explicacions en 24 hores o demanarem el cessament del gerent que van anomenar per a dirigir la fundació InnDEA”. Unes declaracions realitzades després de conéixer, per un mitjà de comunicació, que el gerent de les Fundacions municipals InnDEA i Crea va assessorar a la trama de les ONG’s de Rafael Blasco.

Ciutadans (Cs) ha sol·licitat la convocatòria urgent del patronat extraordinari d’InnDEA “ante la gravetat dels fets”.

“Exigim que els patrons es reunisquen en menys de 24 hores perquè Monterde done explicacions i si no és així exigirem el seu cessament”, ha dit Giner.

Sobre este assumpte, el portaveu de Ciutadans ha declarat: “Exigim a Ribó i al Partit Socialista que no recolzen a Podem i a persones que, una vegada i una altra, estan en dubte com Rafael Monterde”. “Ahir en el ple Ribó es va negar a adoptar les mesures de transparència i regeneració a què es va comprometre el seu govern entre elles les sessions de control a l’alcalde”, ha censurat Giner.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans ha destacat que “València no es mereix estar sempre en dubte, estos dies casos de presumpta corrupció tornen a esguitar al grup popular municipal i hui a Podem”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.