Giner exigix a Ribó que el tripartit s’implique en la represa de les obres de la T-2

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, exigirà este dijous en el ple, per mitjà d’una moció presentada pel portaveu del grup municipal, Fernando Giner, que l’Ajuntament de València inste a la Generalitat Valenciana a què es reprenguen les obres de la T-2 abans de la finalització de la legislatura. “Ni Ribó, ni Puig poden obviar la T-2, perquè és una gegantina infraestructura soterrada, que es deteriora dia a dia en el subsòl de la ciutat de València. Una infraestructura fantasma”, ha declarat Giner.fernando-giner

“Els pressupostos de 2017 de la Generalitat arrepleguen partides destinades a pal·liar el deteriorament de la T-2. Els valencians ens anem a gastar 3’6 milions d’euros en el manteniment de la T-2 sense saber quan podrem disfrutar de la infraestructura”, ha explicat Giner.

Sobre este assumpte el portaveu de C’s ha recordat que “les obres de la T2, que pretenia unir el centre de la ciutat amb la Ciutat de la Justícia i Natzaret, han provocat grans pèrdues en comerços de les zones afectades, els comerciants de la crida ‘zona cero’ (especificar carrers) han patit directament l’impacte de les obres, i inclús han tingut que tancar”.

Per un altre costat Giner, ha explicat que hui s’ha aprovat per unanimitat en junta de portaveus la proposta de Ciutadans que el dia 6 de desembre es penge en el balcó de l’ajuntament una pancarta commemorant el 38 aniversari de la Constitució Espanyola. “La pancarta, aprovada per consens, destacarà els drets socials, llibertats i l’autonomia que ha proporcionat als espanyols la Carta Magna”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.