Giner insta al tripartit a complir la normativa dels guies de turisme

València Noticias | Redacción.- El portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat una moció a la Comissió d’Hisenda, que se celebrarà dilluns que ve, en la que insta al tripartit que vetle pel compliment de la normativa que regula als guies de turisme.Fernando Giner.

“La existència de guies no habilitats impedix garantir i millorar la qualitat del turisme. La garantia que el servici de guia és dut a terme de manera professional és fonamental ja que augmenta tant la satisfacció del turista al visitar València com la seua predisposició per a prescriure el destí als seus familiars i amics una vegada ha tornat al seu país d’origen”, ha explicat Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat que ha presentat 50 al·legacions al pla de turisme. “Valencia ha d’enfocar-se cap a la qualitat en compte de cap al volum i per a això cal fixar nous objectius qualitatius que eviten el soroll i les molèsties als veïns mentres es genera riquesa i ocupació d’alt valor añadido”, ha dit Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.