Giner: “La ciutat de València és la gran oblidada del Pacte del Botànic”

València Notícies | Redacció.- “La ciutat de València és la gran oblidada del Pacte del Botánico”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, durant la seua intervenció en el programa de Llevant Tv ‘Valencia en directe’ sobre la renovació del pacte del botànic firmada hui a València.fernando-giner

El portaveu de C’s ha lamentat que la Conselleria d’Obres Públiques retarde la visita sol·licitada per C’s a la T-2 i ha exigit a Puig que acabe les obres del metre i deixe d’eludir les seues responsabilitats.

El portaveu de C’s ha dit que “el pacte del PSOE amb Podem i Compromís té un cost molt alt per als valencianos”. En esta línia, Giner ha destacat: “Ens sorprén que el PSOE traïsca el sentit de la responsabilitat per conservar els seus sillons”.

D’altra banda, el portaveu de Ciutadans ha recordat “se pot gestionar des de la centralitat per i per als ciutadans”.

El portaveu de C’s ha destacat que la precarietat laboral és encara un greu problema en la ciutat de València. “El sou mitjà a Madrid és de 2.000 euros i a València 1.400 i el tripartit s’encabota a posar impostos de grans capitals. A més, el 13,5% dels contractes dura una setmana o menys i 36,4% dels contractes és de com a màxim un mes. A més, quasi el 40% dels contractes que es firmen en la ciutat són per a llocs no qualificats ja que no s’exigix cap formación”, ha afirmat el portaveu de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.