Giner: “La convivència en el Cabanyal és pitjor encara que fa tres anys”

  • El portaveu de Cs denúncia que la població en el Cabanyal ha baixat en 404 persones des de l’arribada de Ribó

Fernando Giner (2)València, . El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat hui: “La convivència en el Cabanyal és pitjor encara que fa tres anys. Els veïns del barri estan atemorits i se senten víctimes tancades en les seues pròpies cases”.

Giner ha denunciat que la inacció de Ribó en el Cabanyal ha provocat que incremente l’expulsió de veïns del barri. Tal com demostren les dades del padró, el nombre de veïns empadronats en el Cabanyal ha baixat en 404 persones en els últims tres anys.

“Als retards denunciats reiteradament per este grup municipal amb el Pla Cabanyal, sumem el fracàs del programa EDUSI que requerix d’una recalendarización per a ser conseqüents amb els retards de cada una dels projectes previstos, amb casos tan sagnants com el centre cívic, el centre de dia de persones majors o l’escola infantil. Estos projectes són clau per a la regeneració real del barri i no arranquen. El fi de legislatura s’acosta i el fracàs del govern de Ribó en el Cabanyal ja és una realitat”, ha dit Giner.

El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha presentat preguntes per escrit per al pròxim ple en què demana l’estat actual dels projectes previstos a través dels programes Edusi, Arru i Pla Confiança així com dels projectes a desenrotllar únicament amb recursos propis de l’Ajuntament. “Estem preocupats per la falta d’actuacions en el Cabanyal pel que volem saber en quina fase de licitació de projecte, obres o execució es troben”, ha dit Estellés.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.