BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “La falta de gestió és un realitat. València té els embornals bruts i les inversions de clavegueram sense executar”

fernando-giner
image-421072

Fernando Giner.

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha lamentat que les pluges registrades en la ciutat durant la vesprada d’ahir provocaren inundacions, “La falta de gestió és una realitat en l’Ajuntament de València. La ciutat té els embornals bruts i les inversions de clavegueram estan sense executar. Estem parlant d’actuacions bàsiques per a tercera ciutat d’Espanya i que demostren que Ribó desatén la gestió de la ciudad”, ha explicat Giner.

El portaveu de Ciutadans ha demanat explicacions al tripartit sobre les actuacions de manteniment i inversió de la xarxa de clavegueram després que ahir, 13 de setembre, a la vesprada, la pluja destapara les deficiències existents en els carrers de València. “El manteniment de la ciutat és una qüestió bàsica i és inconcebible que existisquen problemes per a eixir al carrer quan plou”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.

El portaveu de C’s ha recordat que el pressupost inicial per a inversions en clavegueram era de dos milions d’euros i es va reduir amb una modificació de crèdit fins als 950.000 euros, dels que només 123.465,22 euros estàn autoritzats. “A estes altures de l’any, les obres de clavegueram haurien d’estar molt més avançades i este baix nivell d’execució demostra que la gestió és ineficiente”, ha dit Giner.

El regidor de Ciutadans Santiago Benlliure preguntarà en el pròxim ple sobre la situació dels embornals. “La ciutat està bruta i una de les conseqüències és que els embornals es col·lapsen. Volem saber quin és el procediment que se seguix per al seu manteniment i quan va ser l’última vegada que es limpiaron”, ha explicat Benlliure.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.