Giner: “L’anunci del Consell Alimentari Municipal és un gest més que demostra el poc rigor d’un alcalde que presenta projectes futurs sense especificar el seu contingut”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, d’iniciar la creació el Consell Alimentari Municipal “sense que el seu propi Equip de Govern sàpia què pot aportar en cada àrea, ja que no hi ha coordinació, tal com ells mateixos ens han reconegut per escrit en preguntes formulades al ple. L’anunci del Consell Alimentari Municipal és un gest més que demostra el poc rigor d’un alcalde que presenta projectes futurs sense especificar el seu contingut”.

“La regidora Consol Castillo hui ha dit que ‘totes les polítiques alimentàries han d’estar coordinades’ quan ella mateixa desconeix el que està fent per la seguretat alimentària les àrea de sanitat i de policia. Són dos proves més de que el tripartit no es parla entre si. Són especialistes a fer anuncis, com el realitzat hui per Ribó, però l’experiència en este últim any demostra que no són capaços de dur a terme les seues pròpies idees”, ha explicat Giner.Fernando Giner.

El mes de maig, Ciutadans va preguntar per quants agents realitzen a València inspeccions en les botigues d’alimentació de la ciutat. La resposta de la regidoria de Sanitat va ser: ‘Actualment hi ha 12 inspectors realitzant funcions d’inspecció a establiments d’alimentació’.

En el mes de juny, Ciutadans va preguntar al Ple si considerava que les citades 12 persones havien de conéixer l’estratègia que el director general de Comerç, Natxo Costa, havia copiat de Ciutadans sobre la utilització de la traçabilitat per a evitar la venda de taronges robades. La resposta de la regidoria d’Agricultura va ser: ‘Desconeixem que 12 persones es referix la pregunta’.

En una altra pregunta qüestionem sobre la formació específica que s’impartia per a detectar la venda de mercaderia robada i al maig va contestar la regidoria de bombers, policia i protecció civil que ‘està en estudi’ mentres que al juny la resposta de la regidoria d’Agricultura va ser que no tenia ‘cap competència’. “Castillo, Girau i Gómez es contradiuen en perjuí dels veïns i del sector alimentari ja que no hi ha treball en conjunt entre ells tal com reconeixen per escrit a les preguntes de Ciutadans”, ha lamentat Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.