Giner: “Les polítiques d’ocupació en la Comunitat són ineficaçes. Creixem a un ritme inferior a la mitjana espanyola”

València Notícias | Redacció.- “Les polítiques d’ocupació en la Comunitat són ineficaços ja que esta creix a un ritme inferior a la mitjana española”, ha declarat el portaveu de C’s Fernando Giner.fernando-giner

“Que l’ocupació cresca en general, és una bon dada. Però a la Comunitat Valenciana, encara que es dóna un creixement de nous contractes, el ritme dels mateixos és un 0,2% menor que en la resta d’Espanya, comparat amb desembre de 2015”, ha declarat Giner.

Fernando Giner ha explicat: “les dades d’ocupació de la Província de València són pitjors encara que els de la Comunitat Valenciana, sent açò preocupant si es confirma la mateixa tendència per a la ciutat de València, en la que contínuament li estem reclamant a Ribó que faça polítiques socials i d’ocupació i no les antepose a la ideología”.

Respecte a les tipologies de contractació, Giner ha destacat que “els contractes indefinits que representen qualitat quant a creació d’ocupació, han caigut un 0,4% respecte al total dels contractes, comparat amb desembre de 2015”.

El portaveu de C’s ha explicat que  “la precarietat laboral domina el mercat quan l’objectiu hauria de ser la creació d’ocupació estable i de qualitat. Cal impulsar un canvi en el model laboral i econòmic que dignifique les condicions de treball dels ciudadans”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.