Giner: “Les úniques solucions que proposa Ribó són pujades d’impostos i demanar que Madrid li solucione els problemes de València”

València Notícies | Redacción.- “Les úniques solucions que proposa Ribó són pujades d’impostos i demanar que Madrid li solucione els problemes de València”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, després de conéixer la intenció de Ribó d’augmentar els impostos als impostos apartaments turístics.Fernando Giner.

Giner ha recriminat Ribó que ha passat mitja legislatura sense determinar una estratègia enfront de l’auge dels apartaments turístics il·legals. “Les nostres al·legacions al pla de turisme demanaven clarament un diagnòstic de la situació i mesures per a acabar amb la competència deslleial. En compte de solucionar els problemes, Ribó vol posar més impostos a què complixen amb les obligacions legals”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha remarcat la necessitat de prioritzar la qualitat del turisme enfront de la quantitat. “València està a la cua de salaris a Espanya i a Europa pel que urgixen mesures per a reactivar l’activitat econòmica de manera que es creuen ocupacions de qualitat amb sous alts”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.