Giner li diu a Ribó: “No accepte que el turisme internacional cresca a Espanya quatre vegades més que en la ciutat de València”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha recriminat l’alcalde de València, Joan Ribó, que el turisme internacional creix a Espanya un 10,5% mentres que a València es limita al 2,6%. “No accepte que el turisme internacional cresca a Espanya quatre vegades més que en la ciutat de València. Ribó està desaprofitant l’auge del turisme internacional per a vendre la marca València”, ha dit Giner.

Segons les últimes dades de l’INE referents al nombre de turistes estrangers rebuts en el mes de juny, l’augment a Espanya és del 10,5% (5.411.678 turistes) mentres que a València ciutat puja un 2,6% (81.119 turistes) . Respecte a les pernoctacions, el conjunt d’Espanya ha experimentat un increment del 12,6% fins als 24.239.528 milions de pernoctacions mentres que l’augment en la ciutat de València s’ha situat en el 10,2% fins a aconseguir les 208.342.

Fernando Giner.
image-407533

“Des de l’inici de la legislatura, al maig de l’any passat, advertim que la situació d’inestabilitat del Mediterrani era una oportunitat per a captar turisme a València i que es devia d’implantar una estratègia clara. L’alcalde Ribó perdrà dos estius sense que haja presentat una estratègia turística mentres Espanya s’està omplint de visitants internacionals”, ha explicat Giner.

El líder de C’s ha apuntat que els factors de la conjuntura internacional estan provocant que el turisme cresca a Espanya “però València no ho està aprofitant. Si l’alcalde no sap què València vol, ja que no ha presentat un model de ciutat sinó idees i rectificacions, els turistes que vénen ara no es convertiran en prescriptores ja que el destí està indefinit”.

Per a concloure, el portaveu de C’s ha recordat que, fa un any, el Ple de l’Ajuntament va aprovar una moció proposada per C’s perquè el Palau de Congressos i Fira València se sinergiaran entre elles per a atraure més turistes de congressos en compte de competir per a aconseguir esdeveniments i que seguix sense existir cap projecte conjunt entre ells. “Està encara pensant què farà i Ribó porta més d’un any d’alcalde més una legislatura en l’oposició. És temps més que suficient com per a saber què vol per a València”, ha afirmat Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.