Giner: “Los okupes estàn actuant amb absoluta impunitat a València perquè Ribó ho consenteix”

València Noticias | Redacción.- “Els okupes estàn actuant amb absoluta impunitat a València perquè Ribó el consienteix”, ha declarat el portaveu de Ciudandanos en l’Ajuntament de València Fernando Giner sobre el problema d’okupació que patix el col·legi major Lluís Vives i ,de manera prolongada, altres zones de la ciutat, sobretot el barri d’El Cabanyal.Fernando Giner.

“La ocupació permesa i consentida, fa un efecte crida a moviments okupes i la passivitat de Ribó està blindant la situación”, ha dit Giner, el qual hi ha acusat a l’alcalde de “perjudicar als valencians per mantindre el seu sillón”. “No és lícit que l’alcalde d’una ciutat com València permeta l’okupación perquè té a Podem com a soci de gobierno”, ha lamentat el portaveu de Ciutadans. “Podemos està fomentant l’okupación en les ciutats més importants d’Espanya, com Madrid, Barcelona i València. Ciutadans no consentirà que les convertisca en ciutats sense llei”, ha afegit.

“Podemos està fomentant l’okupación en les ciutats més importants d’Espanya, com Madrid, Barcelona i València. Ciutadans no consentirà que les convertisca en ciutats sense ley”, ha afegit.

“Le suggerisc a Ribó que en el pròxim baròmetre pregunte als valencians què opinen de l’okupación il·legal de motivació política”, ha destacat el portaveu de Ciutadans qui ha recordat que en el barri d’El Cabanyal “estes màfies estan acampat a gust, fomentant l’okupación d’edificis de propietat municipal i impedint que el barri es regenere tal com hauria”.

“Els polítics que defenen els moviments anti sistema no estan defenent el benestar de tots els ciudadanos”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.