Giner: “Mejorar la connexió de les fàbriques del nord d’Espanya i Aragó amb els ports és vital per a la productividad”

València Notícies | Redacció.- “Mejorar la connexió de les fàbriques del nord d’Espanya i les d’Aragó, amb els ports, com el port de València, és vital per a la productividad”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, el qual ha defés hui la línia fèrria entre València i Saragossa passant per Terol “ya que permetrà el desenrotllament econòmic i social d’España”. Giner hi ha realitzat estes declaracions després d’una reunió a Terol amb la plataforma “Teruel existe”, a la que assistit junt amb els portaveus de Cs en els Ajuntaments de Saragossa, Sara Fernández; Sagunt, Raúl Castillo; i els regidors de Cs en l’Ajuntament de Terol, Ramón Fuertes i Loreto Camañas.Giner durante su visita a Teruel.

“La línia Valencia-Teruel-Zaragoza permetrà millorar la qualitat de vida de tots els habitants d’estes zones gràcies al desenrotllament de la logística i el seu impacte económico”, ha explicat Fernando Giner.

Respecte a la relació de la via Valencia-Teruel-Zaragoza amb el Corredor Mediterrani, Giner ha manifestat: “Es tracta d’infraestructures complementàries que permetrà unir a la Comunitat Valenciana amb els nodes logístics d’Aragó i el Cantàbric”.

“Hi ha que entendre que la logística és una part fonamental dins del cost total del producte pel que, si es milloren les connexions, s’està permetent tant que un proveïdor d’Almussafes puga vendre a les fàbriques d’automòbils de Saragossa i el nord d’Espanya com que estes factories puguen exportar pel Port de València. Si som capaços de reduir el cost logístic, tots eixirem guanyant i millorarà la qualitat de vida de todos”, ha explicat el portaveu de Cs.

Per a concloure, el Fernando Giner ha volgut mostrar el seu suport a la mobilització convocada per la Plataforma per a este dissabte 1 d’abril per a la millora del servici ferroviari i el corredor ferroviari Cantàbric- Mediterrani.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.