Giner repta el PSPV a defendre als comerços enfront de la pujada d’impostos que imposa Ribó

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha reptat el PSPV a què defenga als comerços enfront de la pujada d’impostos d’imposa Ribó. “Los xicotets comerços no han de patir pujades d’impostos”, ha dit Fernando Giner.

Segons les dades que maneja la patronal del comerç Cecoval, elevar de 250.000 euros a un milió d’euros de valor cadastral la barrera a partir de la qual s’aplica la pujada del 40% en l’IBI suposaria que 1.266 pimes del comerç no patiren este increment. “Si el punt de partida és que la pujada de l’IBI afecta uns 1.400 empreses i el teixit comercial valencià està format en un 99% per pimes, queda patent que al pujar el llistó a un milió d’euros es beneficiarà directament als xicotets comerços i botigues de proximitat”, ha explicat Giner.

fernando-giner
image-420300

El líder de Ciutadans (C’s) ha recordat que el PSPV ha eixit victoriós de la crisi de competències en l’Ajuntament de València. “Ara només han de destinar a l’IBI els mateixos esforços que han dedicat a mantindre les seues competències i no deixar-se a arrossegar per la ideologia de Ribó, que és contrària a la defensa dels comerços i els autònoms, qüestió que perjudica els ciutadans. Esta és una qüestió de prioritats i de demostrar si el més important per al PSPV és mantindre la seua quota de poder o defendre als xicotets comerços”, ha explicat el portaveu de C’s.

El portaveu de Ciutadans ha recordat que entre les competències que té el PSPV està l’elaboració de les ordenances fiscals i l’ocupació. “La pujada de l’IBI penalitza al comerç i la seua conseqüència és un empitjorament del mercat laboral. La desocupació juvenil ha crescut un 6% en l’últim any en la ciutat mentres ha abaixat un 14% en el conjunt d’Espanya. El PSOE ha de decidir si es posa del costat de Ribó o de defendre l’activitat econòmica perquè es creu ocupació i augmente el benestar de la ciutat”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.