Giner: “Ribó ha de treballar pel consens i el benestar dels valencians en tots els àmbits”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit hui a Joan Ribó que treballe en pro del consens i pel benestar dels valencians en tots els àmbits. “En la mobilitat també”, ha dit Giner, qui ha lamentat que els veïns de la ciutat i els hostalers vagen a veure’s perjudicats per l’anunci de Grezzi de prohibir aparcar en el carril bus durant la nit i ha recordat que “deprés la caòtica i sempre polèmica gestió del regidor de mobilitat està el respatler de l’alcalde de València i la seua ideologia radical”. “Ribó ha protegit personalment a Grezzi en el ple de l’Ajuntament de Valencia”, ha afegit.Fernando Giner.

Sobre este assumpte, el portaveu de Cs ha instat l’Alcalde de València que aconseguisca que les línies del Metre oferisquen horari nocturn abans de reduir les opcions de mobilitat en la ciutat. “Demanem a Ribó que negocie amb la Generalitat perquè el metre funcione a la nit abans de reduir de l’aparcament en el carril bus”. “Abans de restringir la llibertat de moviment de les persones cal donar alternatives viables i còmodes”, ha dit.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat al PSPV que “els desacords ha de manifestar-los en el Ple, a l’hora de votar, i no en els mitjans de comunicació”. En esta línia Giner ha declarat: “Si el PSOE no està d’acord, la qual cosa ha de fer és dir-ho, però no a la premsa, sinó en els plens quan es voten les decisions del senyor Grezzi. No té cap sentit dir-li a tot que sí en el vot a Ribó i després fer declaracions dient tot el contrari”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.