Giner: “Ribó ha incomplit el seu compromís de construir vivendes sociales”

València Notícies | Redacció.- “Ribó ha incomplit el seu compromís de construir vivendes socials. El seu regidor delegada de vivenda, l’edil de Podem María Oliver, ha tornat a reconéixer hui que seguix sense haver-hi res concretat al respecto”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de la roda de premsa realitzada hui per Oliver.Fernando Giner.

Giner ha recordat que en el Consell Social de la Ciutat del 10 de novembre de 2015 va proposar “fer una auditoria dels immobles que hi ha disponibles abans de destinar diners a construir viviendas”.

En eixe moment, l’alcalde de València, Joan Ribó, va anunciar que el pressupost de 2016 tindria 1,2 milions per a construcció de vivendes, 2,4 milions en 2017 i 3,6 milions en 2018. “De aquella promesa no queda res i ara el tripartit diu que espera que enguany es puguen utilitzar unes 20 vivendes per a fins socials. Ribó ha tardat dos anys a seguir l’acceptar la proposta de Ciutadans. Dos anys en què no ha aportat solucions a les personas”, ha dit Fernando Giner.

El portaveu de Cs ha lamentat la “incapacidad de gestionar del tripartit de Ribó”. “Veiem constantment com Compromis va de la mà de Podem i el PSPV el consiente”, ha conclòs Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.