Giner: “Ribó no entén que el turisme de qualitat no funcionarà sense Fira València”

València Notícies | Redacció.- “Ribó no entén que el turisme de qualitat no funcionarà sense Fira València. Estem en el tercer any de legislatura i no ha sigut capaç de posar a funcionar Fira València”, ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner. Durant el debat sobre el pla de turisme de l’ajuntament de València, en el que Ciutadans ha votat a favor, Giner ha destacat que s’han inclòs les al·legacions de Cs en les que es demanava prioritzar la qualitat enfront de la quantitat i la inclusió de la falles, entre altres aspectes. “Ens preocupa que Fira València estiga bloquejada si l’objectiu és atraure congressistes”, ha indicat Giner.

Durant el discurs, el portaveu de Cs ha recordat que les dades de competitivitat d’Exceltur sobre els 22 principals destinacions turístiques d’Espanya situen a València per davall de la mitjana en rendibilitat del model turístic i en impacte autonòmic del turisme. “El turisme ‘low cost’ dóna resultats ‘low cost’ i sous ‘low cost’, que perjudiquen els veïns”, ha indicat Giner.

En este sentit, el portaveu de Cs ha dit: “Ens preocupa la capacitat de càrrega del centre i que els ciutadans s’hagen d’anar per la massificació del turisme. València pot decidir quin tipus de turisme vol i la massificació no interessa a la ciutat”.

Respecte als apartaments turístics, Giner ha dit que “València és una de les ciutats on més han crescut els apartaments turístics sense que existisca cap solución”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.