Giner: “Ribó vol igualar els impostos de València als de grans ciutats, però no els salaris”

València Noticies | Redacció.-. “Ribó vol igualar els impostos de València als de grans ciutats, però no els sous. No es dóna compte que no pot equiparar els impostos que paguen els valencians, amb els de grans ciutats com ara Madrid i Barcelona”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, a partir d’un estudi presentat per Adecco sobre oportunitats i satisfacció d’ocupació corresponent al segon trimestre de 2016.

Fernando Giner.
image-417631

“Els valencians guanyem menys que la mitjana d’espanyols. El sou mitjà és de 1.476 euros, enfront dels 1.676 de la mitjana d’Espanya. Els madrilenys cobren quasi 2000 euros (1.944) “, ha declarat Giner.

“Seguim esperant que Ribó emprenga mesures que frenen les xifres de desocupació en la ciutat i reactiven l’economía”, ha declarat Giner, el qual ha recordat a Ribó que, de cara als pròxims pressupostos municipals, “només podrà pujar els impostos, assemblant-los als de les grans urbs quan equipare els salaris, i el flux turísitico i de vianants de la nostra ciutat, als de per exemple Madrid o Barcelona”.

En esta línia el portaveu de C’s ha demanat a l’alcalde que “deixe respirar al xicotet comerç que és qui en el fons està creant la riquesa de la ciutat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.