BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “Sense model econòmic no hi ha generació de riquesa”

València Noticies |Redacció -. “Sense model econòmic no hi ha generació de riquesa, les xifres de desocupació i la precarietat laboral demostren la inexistència d’un model alternatiu al de la construcció”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, després d’analitzar les dades de desocupació, que situen a la Comunitat com la segona amb major augment de parats, després de Murcia,  amb un increment de desocupats de 1,50% enfront del 0,39% de mitja espanyola.”

Fernando Giner.
image-418757

“Sense projecte no hi ha estratègia, sense estratègia no hi ha model i sense model no  hi ha productivitat, ni riquesa i per consegüent ocupació”, ha explicat Giner.

“El turisme s’està gestionant de manera molt deficitària i açò ens porta al turisme low cost. Els turistes que arriben a València gasten 93 euros al dia mentres la mitjana espanyola és de 134, quasi 40 euros més. Què deixen a la ciudad?  Açò provoca la creació d’ocupació també low cost, ocupació precari”, ha conclòs el portaveu de C’s.


Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.