BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Girau: “La Marxa contra la Violència de Gènere ha sigut una mostra de solidaritat i reivindicació en un ambient lúdic”

València Notícies | Redacción.- La regidora d’Esports, Maite Girau, ha mostrat la seua satisfacció per “l’èxit de la I Marxa contra la Violència de Gènere, que ha sigut una demostració de la solidaritat del poble valencià i una jornada de reivindicació en què ha prevalgut l’ambient lúdic i on han participat famílies senceres”.

Més de 7.500 persones van arreplegar el seu dorsal i van fer el seu donatiu d’1 euro solidari a esta primera Marxa contra la Violència de Gènere, la recaptació de la qual es destina a la Fundació Alanna. “Vull agrair a tots i totes les valencianes la gran acollida que han dispensat a esta primera edició. Es tracta d’una aposta molt important de la Regidoria d’Esports per a col·laborar des de l’àmbit esportiu en la lluita contra este tipus de comportaments que tant degraden el ser humà”, ha subratllat Girau.

ante-el-exito-de-participacion-la-fdm-ya-trabaja-en-la-proxima-edicion-para-garantizar-la-continuidad-de-la-cita-en-la-que-participaron-mas-de-7-500-personas

Per este motiu, la regidora d’Esports ha anunciat que esta marxa “té vocació de continuïtat i des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ja estem treballant en una nova edició per a l’any que ve”, amb l’objectiu de contribuir des de l’esport a la conscienciació sobre esta problemàtica social.

Així mateix, Maite Girau ha recalcat la labor de l’Associació Alanna per a “aconseguir l’èxit d’este esdeveniment”, en l’organització i patrocini de la qual també han participat El Corte Inglés, Divina Pastora, Coca-Cola, la Caixa i Nosotras Deportistas. L’Associació Alanna treballa en projectes per a facilitar la integració social dels col·lectius femenins més desfavorits.

La I Marxa contra la Violència de Gènere va dibuixar un recorregut per l’anell interior de la ciutat en un traçat de 5,5 quilòmetres que transitava per l’Albereda, on va estar ubicada l’eixida, el carrer de Colom, Xàtiva, Guillem de Castro i Blanqueria, per a tornar novament a l’Albereda, on es trobava la meta, però també multitud d’activitats complementàries com ara exhibicions d’aikido, classes de fitnes llatí i de defensa personal femenina, punts d’informació de la Policia Local sobre prevenció contra la violència de gènere, així com de diferents associacions que treballen en el sector de la prevenció de la violència contra les dones.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.