Glòria Tello anuncia l’adquisició d’instruments per a la Banda municipal de València

El Péndulo | Redacció.- La regidora delegada de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat l’adquisició d’un flautí Hammig per a la Banda Municipal de València en el marc de “satisfer les necessitats de renovació de la Banda Municipal” i de “l’aposta que el Govern de la Nau fa per ella”.Glòria Tello.

Atenent les necessitats relatives a l’adquisició de determinats instruments musicals per a la Banda Municipal, Tello ha presentat una moció per encetar la contractació de subministrament d’un flautí Hammig 40115/4. El cost total de l’adquisició arriba als 6.566,13 euros.

“Tenim la convicció d’apostar per una Banda Municipal que és motiu d’orgull per a la nostra ciutat i això comporta un esforç per concretar-la en respostes a les seues necessitats, com la de renovació d’instruments musicals”, ha explicat Tello.

La Banda Municipal de València, amb més d’un centenar d’anys d’història, oferix desenes de concerts cada any tant al Palau de la Música de València com en uns altres enclavaments de la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.