Grezzi es reunix amb els veïns de Benimàmet per analitzar l’avanç de les obres en el Parc Lineal

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb els veïns i veïnes de Benimàmet per analitzar conjuntament com avancen les obres del Parc Lineal. Tant des de la regidoria com des de la representació de veïns que han acudit a l’encontre s’ha fet una valoració “molt positiva” de la reactivació de les obres.

Els veïns han traslladat al regidor Grezzi algunes propostes de caràcter menor –com detalls de l’il·luminació, la tipologia d’espècies arbòries, el disseny de l’auditori o la distribució dels jocs infantils- per a introduir en el Parc Lineal. Grezzi s’ha compromés a incorporar-les donat que hi ha un marge de canvis que es poden demanar a l’empresa constructora.

Reunión de AAVV de Benimaclet.

Els veïns també han comentat amb el regidor el seu desig de poder ocupar persones de Benimàmet  en situació d’atur a les obres del Parc Lineal. En eixe sentit, Grezzi els ha traslladat que ja ha comentat eixe anhel als responsables de l’empresa que construïx el Parc Línial i que esta es va comprometre a “analitzar amb molta estima esta petició”.

El regidor Grezzi ha agraït als veïns la paciència mantinguda durant el temps que es va tramitar el modificat de l’obra i ha expressat el “compromís ferm del Govern de la Nau amb Benimàmet i el seu futur pulmó verd: El Parc Línial que, molt prompte, serà una realitat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.