‘Hemicicle de l’Ajuntament de Valéncia acollirà l’acte d’entrega dels premis del Concurs de les Creus de Maig que organisa Lo Rat Penat

26212410634_9f05aa122d_z
image-428467
 El pròxim dia 19 d’octubre, dimecres, a les 19:30 h. i en l’Hemicicle de l´Ajuntament de Valéncia, es lliuraran els premis del Concurs de  les Creus de Maig 2016, que organisa Lo Rat Penat en el patrocini de l´Excm. Ajuntament de Valéncia. A banda dels premis, les Creus inscrites i plantades rebran Diploma junt a la subvenció de 50 euros en que l’Excm. Ajuntament de Valéncia patrocina cada creu.

L´acte estarà presidit per la Regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhinger, per la Fallera Major de Valéncia, Raquel Alario Bernabé, per la Fallera Major Infantil, Clara Mª Parejo Pérez, pel Regidor de Festes i Cultura Popular, Pere Fuset  i pel President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

El Primer premi del Concurs en la Secció A du el nom del prohom valencià “Paco Domingo” i en l’edició d´enguany ha segut guanyat per laFalla Plaça de la Creu – Els Àngels, el segon per a la Junta de Festes Mare de Deu dels Desamparats de Patraix i el tercer per a la Falla Gozalbo – Comte d’Altea.

En la Secció B, el Primer Premi du el nom del poeta “Pere Delmonte” i ha segut per a la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, el segon per a la  Falla Lluís Lamarca – Velàzquez i el tercer EX-Aequo per a la la Falla Sapadors – Vicent Lleó i Santíssim Crist de Nasaret.

Lo Rat Penat vol agrair a les Falles, Associacions Culturals, Juntes de Festes, Parròquies, Germandats Religioses i a tots els colectius i persones que han concursat, la seua participació en este Concurs, perque són els verdaders protagonistes d’esta Festa que tots els anys a principis de Maig fa que tots els valencians, rebam, sense esperar-nos-ho, la grata sorpresa de vore les nostres places i carrers ocupades per estes creus de flor que nos anuncien definitivament que la primavera està entre tots nosatres.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.