Imelsa estalviarà 240.000 euros en agrupar les seues dependències en una nova seu

L’empresa pública de la Diputació de València Impuls Econòmic Local ha acordat per unanimitat en el consell d’administració la unificació de tots els seus serveis en una seu única situada al carrer de les Avellanes de València, cosa que suposarà un estalvi de 240.000 euros en concepte de lloguer durant els pròxims tres anys.

Segons la gerència de l’empresa, formada per Josep Ramon Tiller i Agustina Brines, «després de fer un estudi tècnic detallat, havem conegut que les dependències centrals actuals no estan adaptades per a l’ús com a oficines, cosa que ja és suficient motiu per al trasllat, i per això havem aprofitat per a unificar totes les seus amb l’objectiu de millorar el servei als ajuntaments i reduir notablement el cost dels lloguers».

El trasllat definitiu a la nova seu del carrer de les Avellanes està previst per al pròxim 1 de febrer, una volta hagen conclòs els treballs previstos per a condicionar les oficines a les necessitats dels servicis d’Imelsa.
Al servei dels ajuntaments

Imelsa ha creat una nova estructura departamental basada en la promoció econòmica i la sostenibilitat mediambiental amb l’objectiu de millorar el servei als ajuntaments de la província de València.

Un dels eixos d’actuació es durà a terme des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Projectes de Formació, que posarà en marxa plans de foment dels emprenedors, generació d’ocupació i innovació i sostenibilitat productiva, i programes de formació transversal i projectes europeus.

De l’Àrea de Gestió Forestal i del Mitjà Rural dependran les actuals brigades forestals de la Diputació. Així mateix, es preveu la creació d’un projecte pilot per a la promoció de l’ús tèrmic de la biomassa agroforestal produïda sosteniblement en la província de València amb gestió i instal·lacions públiques.

L’Àrea de Regeneració de Zones Verdes Urbanes tindrà dos grans eixos d’actuació: el condicionament de barrancs i la creació de les denominades brigades verdes, que centraran el seu treball en l’entorn urbà i periurbà dels municipis i en la conscienciació mediambiental de la ciutadania.

L’empresa de la Diputació també crearà un Àrea de Medi Ambient, en la qual s’integrarà l’actual Departament d’Arbres Monumentals i que inclourà una oficina de canvi climàtic i sostenibilitat, un programa de foment de l’agricultura ecològica i un departament de gestió forestal.

Imelsa assumeix la gestió de l’Àrea de Turisme de la Diputació, que treballarà seguint les directrius del propi servei de la corporació i en coordinació amb el Patronat Provincial de Turisme.

El nou organigrama es completa amb el Servei d’Estudis i Estratègia Local, que inclou l’Observatori Socioeconòmic i de la Sostenibilitat de la Província de València i el Departament d’Informació Territorial, des del qual s’estudia la distribució territorial de la població, la realitat tributària i les infraestructures i equipaments dels municipis de la província.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.