J. Rodríguez: “Des del Patronat de Turisme apostarem per les nostres festes com a eines de promoció econòmica”

Recorrido
image-307320
El president de la nova Diputació de València inaugura a Llombai el Mercat Reinaxentista dels Borja al costat de la vicepresidenta de la corporació, el president de la Generalitat Valenciana, la vicepresidenta primera de Les Corts i l’alcalde del municipi

El president de la nova Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha inaugurat aquest migdia a Llombai el Mercat Renaixentista dels Borja que acull el municipi aquest cap de setmana, on ha anunciat que “des del Patronat de Turisme la corporació provincial seguirà apostant per les nostres festes, ja que són els grans esdeveniments que hem de convertir en eines de promoció econòmica” dels pobles valencians.

Jorge Rodríguez ha inaugurat el tradicional certamen al costat de la vicepresidenta de la Diputació, María Josep Amigó, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la vicepresidenta primera de Les Corts, Carmen Martínez, i l’alcalde de Llombai, Anselmo Cardona.

Llombai 1
image-307321

Prèviament, i després de visitar l’ajuntament local, tots els assistents han guardat un minut de silenci a les portes del consistori en memòria de l’última víctima de la violència de gènere registrada a la Comunitat Valenciana, després del succés ocorregut ahir en la ciutat de València.

El responsable provincial, a continuació i després d’agrair l’ocasió de compartir aquesta festa amb els veïns de Llombai i tota la comarca, ha destacat l’esplendor de “la recreació del món i la societat de la família valenciana més universal: Els Borja, en aquest mercat renaixentista”, després de la qual cosa ha puntualitzat que “aquests són els grans esdeveniments que defineixen les nostres arrels i que ens han de servir per a valorar el nostre passat com a poble diferenciat”.
“Els pobles xicotets també són pobles”

El president de la Generalitat, per la seua banda, ha manifestat que amb aquest mercat, “el poble pren el carrer i ara més que mai hem de mirar cap a arrere per a anar a un nou renaixement, amb la mirada del segle XXI, per a fer de la nostra terra una terra de renaixement on ningú s’ha de quedar al marge”.

L’alcalde, finalment, ha explicat que “cada edició, i des de fa ja 13 anys, el Mercat dels Borja ens trasllada a una altra època esplendorosa, però comptar enguany amb l’assistència dels alts representants de les institucions valencianes, demostra que els pobles xicotets també són pobles”.

L’acte ha comptat amb l’assistència del diputat provincial Bartolomé Nofuentes, la resta de la corporació municipal i diversos alcaldes de la comarca, a més de nombrosos veïns del municipi.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.