BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Joan Calabuig i María Oliver recolzen el programa de millora de l’ocupació juvenil Avalem Joves, iniciat per la Generalitat

València Noticies | Redacció.- El regidor de Formació i Ocupació, Joan Calabuig i la responsable de Joventut, María Oliver, han mostrat el seu suport als objectius del pla integral de formació i ocupació juvenil Avalem Joves impulsat per la Generalitat i que s’ha presentat hui. Calabuig ha assenyalat que el pla “reforça i amplifica” les línies de treball del govern municipal, mentre que Oliver ha afirmat que el seu departament “posarà tots els seus recursos a la disposició de la Generalitat i de la resta de regidories perquè tots els joves de la ciutat tinguen accés al programa”.

Joan Calabuig.
image-403521

El reponsable d’Ocupació, Formació i Empreniment, Joan Calabuig, ha destacat que el pla Avalem Joves té entre els seus objectius l’orientació i la inserció laboral, “com altres projectes que duem a terme en l’Ajuntament. L’Organització Mundial del Treball recomana que hi haja un orientador laboral per cada 80 persones aturades; en estos moments, en el nostre país hi ha un orientador per cada 500 persones que ho necessiten. Crec que el programa de la Generalitat, que inclou mesures de formació i orientació és molt important, reforça i amplifica una línia de treball amb la qual el govern municipal sintonitza plenament”.

Calabuig ha assenyalat així mateix que les administracions haurien de començar a tenir en compte l’impacte de les seues decisions en l’ocupació: “Ara mateix, abans de prendre qualsevol mesura es té en compte el seu impacte econòmic o mediambiental. Igualment seria vital que les administracions mesuraren l’impacte de les seues decisions en l’ocupació, en quina mesura afectarien a la creació de llocs de treball o com van a afavorir-ho”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació i Joventut, Maria Oliver, ha assenyalat que des del seu departament es recolzarà “plenament” el pla Avalem Joves: “Pensem que la precaritzación del treball és un dels problemes més greus als quals s’ha d’enfrontar la nostra ciutat i volem posar a la disposició de la Consellería i de la resta de regidories tots els nostres recursos perquè els joves accedisquen a tota la informació necessària per a participar en el programa”.

El Pla Avalem Joves 2016-2020 pretén millorar la empleabilidad de les i els joves per a contribuir a la implantació d’un nou model productiu que genere noves oportunitats d’ocupació i formació, afavorir l’aportació de talent jove a les PIMES i el sector tecnològic i estimular la tornada dels joves que han trobat treball en altres països.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.