Juan Diego Flóres debuta al Palau de la Música amb un concert exctraordinari i esgota les entrades

El Péndulo | Redacció.- Juan Diego Flórez debutarà demà dissabte (19:30 hores) al Palau de la Música, amb un concert extraordinari fora d’abonament que ha provocat molta expectació, esgotant des de fa dies les entrades disponibles de la Sala Iturbi. Acompanyat pel pianista Vincenzo Scalera, interpretarà cançons i cèlebres àries d’òpera de compositors com ara Rossini, Mozart,  Leoncavallo, Puccini, Jules MassenetVerdi.Juan Diego Flórez.

D’esta manera, el gran tenor peruà cantarà àries tan conegudes i volgudes pel públic com ara “Che gelida manina” de La bohème i “Avete torto… Firenze è come un albero fi orito” de Gianni Schicchi de Giacomo Puccini, “Pourquoi me réveiller” de Werther de Jules Massenet, “Lunge da lei… De’ miei bollenti spiriti… O mio rimorso” de La Traviata de Giuseppe Verdi o “Ich baue ganz auf deine Stärke” de Die Entführung aus dem Serail de Wolfgang Amadeus Mozart, entre moltes altres.

 El seu cant fluid i expressiu i el seu virtuosisme el convertixen en un intèrpret ideal de les òperes de Rossini, Donizetti i Bellini, i del repertori romàntic francés. Va nàixer a Lima en 1973, i inicià la seua carrera musical molt jove cantant i tocant música peruana, pop i rock. En 1996 va fer el seu debut professional al Rossini Opera Festival de Pesaro, com a Corradino en Matilde di Shabran, èxit que va marcar l’inici d’una carrera estel.lar. Eixe mateix any, amb 23 anys, va debutar a La Scala de Milà, dirigit per Muti, inaugurant la temporada 96-97. Des d’aquell moment, ha aparegut de manera constant en els teatres i escenaris més importants del món amb destacats directors. El 2011 va fundar Sinfonía por el Perú, un projecte social inclusiu inspirat en El Sistema de Veneçuela per al desenvolupament personal i artístic dels xiquets i joves més vulnerables del país a través de la creació d’orquestres i cors a escala nacional.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.