BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Júlia Company destaca el potencial investigador i innovador de l’Institut Tecnològic del Joguet

Julia_AIJU_cocheLa directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, ha visitat aquest matí l’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU) on ha segut testimoni “de l’enorme potencial investigador i innovador de l’Institut Tecnològic del sector del joguet”.

La visita s’emmarca dins del calendari de reunions que té previst fer la titular de l´IVACE als centres tecnològics valencians. En aquesta ocasió Júlia Company ha estat acompanyada pel president de AIJU, Vicente Anguiz, pel director de l’Institut,Manolo Aragonés, i per la directora tècnica, Ana Sánchez.

“AIJU- ha assenyalat Júlia Company- és un referent per a les empreses de la Foia de Castalla que sap a la perfecció quins són les seues necessitats i que és capaç de traslladar la innovació a les empreses del sector”.

Durant el recorregut Júlia Company ha visitat el laboratori de seguretat físic de joguets, el laboratori químic i instrumentació, el de seguretat d’articles de *puericultura, el d’assaig de materials, el laboratori d’energia i el de joguets.

La directora general de l´IVACE ha destacat “l’excel·lència” amb la qual es treballa en AIJU al mateix temps que ha reiterat el “important paper que exerceixen els instituts tecnològics en tant que ajuden a reduir el risc tecnològic dels projectes d’innovació de les empreses”.

Júlia Company també s’ha referit al compromís adoptat pel Conseller Rafael Climent de fer de la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana un instrument de primera magnitud per al desenvolupament de les polítiques de foment de la innovació a favor dels sistemes productius valencians.

En aquesta línia la responsable de l´IVACE ha indicat que la Conselleria d’Economia està treballant en la definició de noves estratègies d´I+D+i empresarial i de cooperació orientades a territoris estratègics de la Comunitat valenciana, com és la Foia de Castalla, per al creixement, desenvolupament i internacionalització de clusters empresarials.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.