Julian Marley omplirà de reggae els Concerts de Vivers

El Péndulo | Redacció.- La gira de Launch Parties del Rototom arriba a València. Els jardins de Vivers acolliran demà dissabte, dia 23, el reggae de Julian Marley. Esta actuació servirà de presentació de la pròxima edició del festival Rototom Sunsplash, que se celebrarà en Benicàssim del 13 al 20 d’agost.

Julian Marley.
image-407222

Julian Marley.

Julian Marley és un cantant britànic de reggae (fill de rei del reggae, Bob Marley), que presentarà la pròxima edició del Rototom en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València. El músic, cantautor, productor i activista ha sigut nominat per la seua música en diverses ocasions en prestigiosos premis com els Grammy.

Al seu costat, en este concert, actuaran altres artistes com Mediterranean Roots, nascuts a València al novembre del 2011, amb Tomy G Mañana; així com David Cases, Miguel De Tienda, Jonás Sánchez i Hector Galán, components de les bandes valencianes de música jamaicana The Skafeinats, Ki Sap i Begoña Bang Matu; i també Borxeta Andreu, Alfons Ramírez, Xos Almudéver (components de la banda de ska i rocksteady Dirty Soul Riders).

També participarà Candela Roots, amb el projecte de formar una banda de reggae en valencià, unint músics de llarga trajectòria en l’escena musical valenciana com Juanjo Catala i Pepe Clausi Sifre, a més de Sr. Wilson & The Island Defenders.

Les persones que encara no tinguen entrades i vulguen assistir al concert podran adquirir-les al preu de 15 € en taquilla a partir de les 19:00 hores. L’obertura de portes serà a les 20:00 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.