BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Biblioteca del Museu de Prehistòria celebra el diumenge el Dia de les Biblioteques amb una gimcana infantil

Gimcana biblio prehist 28 oct_cartellEl pròxim diumenge 28 d’octubre, a les 10.00 hores, la Biblioteca del Museu de Prehistòria de València, centre depenent de l’àrea de Cultura de la Diputació, organitzarà una festiva gimcana infantil per als lectors i lectores més menudes. Una efectiva manera d’apropar al públic infantil la passió pels llibres, l’arqueologia i la prehistòria.

El passat 24 d’octubre es commemorava el Dia de les Biblioteques -en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo- i, amb aquest motiu, la Biblioteca del Museu de Prehistòria ha previst una activitat especial: una gimcana on tant xiquets i xiquetes, com els adults que els acompanyen, podran disposar de tots els fons i serveis que ofereix la Biblioteca.

Sota el nom “Gimcana infantil: llibres i arqueologia” es realitzarà una activitat molt dinàmica que consistirà a trobar alguns llibres amagats a la sala d’estudi utilitzant rèpliques de peces arqueològiques exposades al Museu de Prehistòria com a pistes. A més, si algun menut o menuda no vol participar en la gimcana tindrà la possibilitat de gaudir de diferents llibres infantils en un espai recollit, habilitat amb eixa finalitat.

La gimcana, com totes les animacions lectores que es realitzen a la Biblioteca Infantil, està recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys.

Aquesta gimcana infantil serà el punt final a les activitats que s’han dut a terme des de les biblioteques dels museus de l’àrea de Cultura (MuVIM, Museu Valencià d’Etnologia i Museu de Prehistòria de València) per commemorar el Dia de les Biblioteques, celebrat el passat dimecres 24 d’octubre.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.