La “Champions” del Beisbol en el Túria

València Notícies | Redacció.- La instal·lació municipal del Camp de Beisbol Municipal de València, en el Tram VI del Riu Turia, serà l’emplaçament on del dimarts 13 de juny i fins al dissabte 17 de juny tindrà lloc la Federations Cup 2017, el Campionat d’Europa de Clubs organitzat per la CEB – Confederació Europea de Beisbol.Los mejores equipos de béisbol de Europa lucharán del 13 al 17 de junio por hacerse con el cetro continental.

El campió espanyol, el club valencià Astros de beisbol, que recentment es va proclamar també campió de la Copa del Rei de Beisbol disputada a València, s’enfrontarà als campions de lliga d’Àustria, Bèlgica, Bulgària, Suècia i el Campió de Copa de Bèlgica.

La primera fase serà una lligueta de tots contra tots disputant-se els partits a les 10h, 14h i 18h. Los Astros de València sempre disputaran els seus encontres a les 18:00 h. la gran final, en la que s’enfrontaran els dos primers classificats de la primera fase, serà el diumenge a les 11:00h.

El Club Astros de València, que acull el torneig, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València, és un dels candidats al títol, que seria el colofó a una gran temporada, després d’haver-se proclamat campió de lliga i copa. Los Astros tenen una plantilla molt completa amb cinc llançadors amb experiència en el beisbol professional dels EE. UU. : Rómulo Sánchez, Yulman Ribeiro, Iván Granados, Richard Castillo i Lowuin Sacramento.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.