La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició del ‘Ninot’

DSC_02331_(1024x717)
image-269577

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà del 5 de febrer al 15 de març de 2016 la propera exposició del Ninot. Està previst que la Sala Arcuacions del Museu dels Ciències, que compta amb 2.900 metres quadrats de superfície diàfana, reunisca els més de 700 ninots que formaren la mostra.

Així ho han acordat el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, i el regidor de Cultura Festiva i President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

El preu de l’entrada serà de tres euros per a públic en general. Hi haurà una entrada reduïda de 1,50 euros per a xiquets, persones majors i socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, es mantindrà la gratuïtat per a totes les comissions falleres.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.