BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La ciutat es preparada per a acollir la convocatòria València contra el Càncer el diumenge que ve

València Noticies | Redacció.- El diumenge que ve 2 d’octubre la ciutat acollirà la convocatòria València contra el Càncer, una cita que inclou una patinada, una carrera i una marxa. Des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha disposat un operatiu especial per a garantir el bon desenvolupament de les activitats.

suelta-de-globos-en-la-lucha-contra-el-cancer-imagen-de-archivo
image-424150

Fins a les 08:00 hores, els residents i el transport públic podran accedir a la plaça de l’Ajuntament pel carrer del Periodista Azzati cap a Roger de Lloria. I de 8:00 a 12:00 hores, aproximadament, es procedirà al tall total de la plaça i accessos, necessari per al desenvolupament de l’esdeveniment.

Respecte al trànsit rodat, es compartirà espai amb el circuit per Xàtiva des del carrer de Bailén cap als carrers de Pelai i de Convent de Jerusalem. També estarà obert el pas inferior d’Àngel Guimerà, i es podrà accedir des de Baró de Càrcer i Quevedo.

Així mateix, es podrà circular pel pas inferior de la Blanqueria, i es compartirà calçada fins a Tetuan. El Centre de Gestió de Trànsit recomana agafar rutes alternatives en la mesura del possible, per a evitar les retencions que es puguen generar, atés que, a més, el diumenge a les 12:00 hores, està previst un partit de futbol en l’estadi de Mestalla.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.