València contra el càncer

València Notícies | Redacció.- L’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC València, organitza la segona edició de València Contra el Càncer diumenge que ve 29 d’octubre.

Es tracta d’una gran festa esportivament i íntegrament solidària amb el que es pretén promoure els hàbits de vida saludable així com recaptar fons per a la investigació contra el càncer.

Evento contra el cáncer.

L’esdeveniment comptarà amb 5 proves, a saber, patinada popular, màster class de spinning, carrera popular, marxa nòrdica i marxa a peu. D’esta manera siga quin siga el teu estat físic pots inscriure’t en les activitats que tindran lloc des de les 09 del matí a les 13 del migdia amb inici en el passeig de l’Albereda.

La MasterClass Spinning es desenrotllarà en el passeig de L’Albereda des de les 09:30 fins a les 13:00 h. podent triar la duració de la participació, amb un mínim de 1h i un màxim de 4h.

La patinada popular, carrera popular, marxa nòrdica i marxa a peu, totes elles de caràcter no competitiu, tindran la seua eixida en el passeig de l’Albereda a les 09:00h, 09:15; 09:55h, i 10:00h respectivament

La carrera, “Run Cancer” s’emmarca en el Circuit RunCáncer-AECC València, un dels Circuits solidaris més grans d’Europa que inclou més de 60 proves en tota la província i que ha comptat ja amb la participació de més de 30.000 persones.

MÉS INFORMACIÓ

www.valenciacontraelcancer.com

Pròxims esdeveniments

Congreso La Pilota Valenciana: Reptes per al segle XX.

26 – 28 oct 2017 | en la Plaça Mare de Déu de la Paz, 3 (darrere de l’Església Santa Caterina)

 València Contra el Càncer 2017

29 Oct 2017 | 9:00 – 14:00 | Passeig de l’Albereda de València

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/valencia-contra-el-cancer-2017/

XVII Volta a Peu al Cabanyal “Cristo Salvador” – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

05 nov. 2017 | 9:00 – 11:00 | Avinguda Els Tarongers, 6 (cantó Plaça Manuel Broseta i Pont)

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xvii-volta-a-peu-al-cabanyal-cristo-salvador-circuit-divina-pastora-de-carreres-populars-de-valencia/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.