La Diputació ajudarà a Fuenterrobles a reparar els camins del terme municipal danyats per les pluges

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València ajudarà a Fuenterrobles a reparar els camins del terme municipal danyats per les pluges. L’alcaldessa del municipi, Estefanía Berlanga, s’ha reunit amb el president de la Corporació, Jorge Rodríguez, en la seu de la institució provincial per acostar la situació que viu la localitat com a conseqüència de les fortes precipitacions que l’àrea ha tingut en els últims mesos, deixant molt danyada la xarxa de camins.

El presidente, Jorge Rodríguez, y la alcaldesa de Fuenterrobles, Estefanía Berlanga. (Foto-Abulaila).

“Veníem ja de pèrdues d’infraestructures agràries, que estaven molt desbaratades. Del 25% s’ha passat al 75% de camins impracticables amb perill fins i tot per a la integritat de les persones, perquè circulen tractors, veremadores i camions”, ha explicat l’alcaldessa de Fuenterrobles. En aquest sentit, l’ajuntament ha mostrat la seua disposició a iniciar els treballs de reparació, al que la Diputació s’ha compromès a cedir dues màquines del servei de carreteres per a la reparació dels camins.

Els vehicles que es posaran a la disposició de Fuenterrobles són un vehicle compactador i una moto anivelladora, que es trobaven fora de servei. Així mateix, una vegada s’hagen resolt les ajudes concedides per la Generalitat Valenciana al municipi, en funció de la quantia rebuda la Corporació assistirà a la localitat en l’adquisició dels materials necessaris per al condicionament de les vies afectades. “Amb aquesta ajuda solucionem la part més greu de la situació, per a deixar les infraestructures agràries com estaven”, ha afegit Estefanía Berlanga.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.