La Diputació de Valencia commemora el Dia Mundial contra la Violència de Gènere amb un acte institucional

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València commemora el dimecres 23 de novembre el Dia Mundial contra la Violència de Gènere amb un acte que se celebrarà en el Saló de Reines de la institució provincial.el-acto-se-celebrara-en-el-salon-de-reinas

En la cita, a la qual assistirà el president, Jorge Rodríguez, es lliuraran els Premis Celia Amorós Diputació de València contra la Violència de Gènere, una iniciativa que s’organitza per primera vegada i que vol reconéixer la labor d’institucions i actors socials en la seua lluita contra aquest problema.

L’acte començarà a les 19:00 hores amb l’actuació d’un quintet de corda, format per alumnes del Conservatori Professional de Música de Torrent. Després d’aquesta obertura es procedirà a la presentació a càrrec de la periodista Maria José Berbegall. Es visionarà un vídeo en reconeixement a les associacions que dia a dia treballen per a millorar les condicions de vida de les dones maltractades, i posteriorment es realitzarà el lliurament de premis Celia Amorós, en honor a la reconeguda filòsofa i assagista, referent clau en l’anomenat feminisme d’Igualtat.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.