La Diputació projecta una rotonda en la CV-505 entre Alzira i Sueca per a facilitar l’accés al polígon carretera d’Albalat

L’àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València projecta una nova rotonda en la CV- 505 entre Alzira i Sueca amb un pressupost de 826.585,78 euros. La glorieta se situarà en l’accés al polígon industrial ‘carretera d’Albalat’, que hui suporta un trànsit diari de quasi 13.000 vehicles.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha volgut destacar “l’esforç que es fa des de la Diputació sempre tenint en compte la millora de la seguretat vial. Un compromís que hem adquirit i que estem complint amb la ciutadania”.

El presidente de la Diputación de Valencia, Jorge Rodríguez, y el diputado de Carreteras, Pablo Seguí.

A més de la nova rotonda, l’obra inclourà l’ampliació de la plataforma i el reforç del ferm en la carretera CV-505 entre la nova rotonda a construir i la ja existent en la intersecció amb la carretera CV-506 (carretera d’accés al Forn de Carrascosa). S’inclou també una via ciclopeatonal en la marge esquerra del nou vial condicionat.

La secció del tram de carretera condicionat consisteix en 10 metres d’ample de plataforma, amb dos carrils de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.