La Diputació reforça la seguretat de la CV-557 que connecta Gavarda amb l’A-7

València Notícies | Redacció.- El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dijous el municipi de Gavarda, on ha conegut l’estat de la nova carretera CV-557 de la xarxa provincial que, després d’una inversió d’1.250.000 euros i sis mesos de treballs, ara presenta unes millors condicions de seguretat i accessibilitat.

“Una de les qüestions que vam tenir clares des del primer moment en l’àrea de carreteres que dirigeix Pablo Seguí és que l’esperit que havia de guiar la nostra actuació era garantir la seguretat, tant de la circulació dels vehicles com dels vianants”, ha manifestat el president, que ha acudit al poble acompanyat pel responsable del departament.

Jorge Rodríguez y Pablo Seguí visitan Gavarda junto a Vicente Mompó para comprobar el resultado de las obras de la CV-557.

“Dins d’eixa filosofia s’emmarca aquesta actuació que ronda el quilòmetre i que ha suposat una millora pel que fa a la qualitat del ferm”. L’ample, que ha passat de 6 a 10 metres, suposa una notable millora pel que fa a la seguretat, ja que garanteix l’accés als diferents camins i al mateix poble des d’Antella i Càrcer, com ha explicat el tècnic de l’àrea de carreteres de la Diputació de València, Javier Rodrigo.

Una de les obres més importants dels últims anys

L’alcalde del municipi, Vicente Mompó, ha estat present durant tota la visita i ha agraït la presència de Rodríguez a l’Ajuntament —on ha signat el llibre d’honor— i l’aportació que des de la Diputació s’ha fet en aquesta obra que els veïns i veïnes reclamaven “des de feia molt de temps”.

“L’obra de la carretera de Gavarda i els seus accessos és de les més importants i que més han beneficiat al poble en els últims anys, sobretot quant a la millora de la seguretat vial dels nostres veïns”, ha manifestat l’alcalde del municipi, Vicente Mompó.

“Gavarda és un poble nou però teníem un accés del segle passat. Érem dels pocs pobles que tenien un encreuament i, ara, amb l’actuació de la Diputació, serà molt més fàcil i segur accedir al nostre poble”, ha destacat.

La coordinació entre Ajuntament i Diputació ha estat un dels valors destacats per l’alcalde, que reconeix que des dels pobles xicotets sempre es pensa que la Diputació “està per a ajudar” i, en aquest cas, “la bona col·laboració entre les dues entitats ha fet possible aquest projecte meravellós”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.