La Diputació trau a licitació la millora de la CV-673 de Bellreguard a la platja i contempla la conexió ciclopeatonal

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València ha publicat en el BOP l’anunci per a la licitació del contracte de serveis per a la millora de la CV-673 de Bellreguard a la CV-670, en el tram comprès entre el punt quilomètric 0.400 i l’1.200. Es tracta de la redacció de l’estudi de solucions i projecte de construcció de l’ampliació de la plataforma, millora del drenatge, la funcionalitat i la seguretat vial de la carretera.

La obra prevé ampliar la plataforma de la carretera, mejorar su drenaje, su funcionalidad y la seguridad vial (Foto-Abulaila).

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha assenyalat que l’adjudicatari “haurà de estudiar, així mateix, la possibilitat de connexió de vies per a vianants i ciclistes entre Bellreguard i la platja, doncs les connexions verdes són l’aposta d’aquesta Diputació”. La Corporació provincial és titular de la carretera CV-673, que dóna eixida cap a la costa a la població de Bellreguard.

El tram objecte del projecte comença a l’eixida de la població, on la carretera s’estreny i discorre encaixonada entre murs i una estructura de pas inferior sota el ferrocarril, presentant importants problemes de drenatge. El tram finalitza en el punt quilomètric 1.200, on la carretera ja va ser condicionada temps arrere.

El licitador que resulte adjudicatari del contracte haurà d’estudiar i projectar l’ampliació de la plataforma, la millora del drenatge, la funcionalitat de la carretera i la seua seguretat vial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.