La directora general d’Universitat, Investigació i Ciència visita els laboratoris del Consorci Espacial Valencià i l’Agència Espacial Europea

EDU_UNIVERSIDAD_CONSORCIO_ESPACIAL
image-258126

La directora general d’Universitat, Investigació i Ciència, Josefina Bueno, ha assistit a la presentació del Consorci Espacial Valencià (VSC), Agència Espacial Europea (ESA) i els laboratoris conjunts ESA-VSC.

Durant l’acte, la directora ha realitzat una visita al Laboratori Europeu d’Alta Potència en Radiofreqüència ESA-VSC i al Laboratori Europeu de Materials d’Alta Potència per a Espai ESA-VSC.

Aquesta visita s’emmarca en una primera presa de contacte per a presentar i donar a conéixer les activitats i la labor que desenvolupa el Consorci i l’Agència en relació amb la investigació científica i el desenvolupament tecnològic del sector espacial.

El Consorci Espacial Valencià està format per la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València.

Els laboratoris estan ubicats en les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat de València. Amb aquestes instal·lacions, València ha aconseguit situar-se entre les ciutats de referència de l’Agència Espacial Europea i de la I+D+i espacial mundial.

La Conselleria d’Educació destina al Consorci Espacial Valencià 160.000 euros a l’any, amb l’objectiu de col·laborar en el finançament de les activitats del laboratori espacial europeu, així com garantir el manteniment de l’entitat a través del Consorci constituït i la seua permanència a la Comunitat Valenciana com a centre de referència de l’Agència Espacial Europea.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.