La Fira de Teatre Breu La Ravalera tanca la seua segona edició amb prop de 2.000 espectadors

La iniciativa de microteatre torna a esgotar les entrades posades a la venda, tal com ja va passar en la primera edició

La Fira de Teatre Breu La Ravalera ha repetit l’èxit de la primera edició, tornant a esgotar totes les entrades posades a la venda. Durant els passats dies 19, 20 i 21 de novembre es va celebrar a Castelló aquesta fira, on el públic va poder gaudir de cinc peces de microteatre representades en cinc espais emblemàtics de Castelló com son la Casa de la Marquesa, la Casa dels Orfes, el Casino Antic, l’Ermita de Sant Nicolau i la Casa Pairal dels Pardo.

La Ravalera 1
image-272325

La Ravalera 2
image-272326

Les peces de microteatre van ser creades expressament per a ser representades en la Fira de Teatre Breu La Ravalera. Les companyies que crearen aquestes obres teatrals, totes de Castelló o els seus voltants, van ser: La Inestable, Joc de Dames, Teatre de Caixó, La Medusa i La Ravalera.

Durant els tres dies de celebració d’aquesta segona edició de La Ravalera, prop de 2.000 persones van poder gaudir de les obres teatrals. Així, des de l’organització s’han mostrat molt satisfets tant per l’èxit de públic com per la acollida que ha tingut la proposta i ja han avançat que han començat a treballar en la preparació d’una nova edició per a la primavera de 2016.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.