La Fireta de Nadal de la Beneficència fa el goig dels més menuts

El Péndulo | Redacció.- L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha programat un “rebombori cultural”, com va anunciar el diputat de Cultura, Xavier Rius, al dir que “enguany hem volgut agafar una paraula tan proactiva com la de rebombori per a descriure un fum d’accions culturals de qualitat, orientades a grans i menuts”.

Des del dia 23 de desembre, el públic infantil acudeix diàriament a la ‘Fireta de Nadal’ instal·lada al pati de la Beneficència. Una fireta amb diferents atraccions per a xiquets d’edats variades, amb un carrusel, jocs i tallers, tots gratuïts, per passar una estona de diversió. A més, poden participar en les activitats que ha programat el Museu de Prehistòria de València baix el lema ‘Un Nadal ple d’històries’, que durà als guerrers de Moixent, de Xian, i altres asteques o vikings  durant les animacions lectores a la biblioteca. També, es fan visites comentades a l’exposició ‘L’enigma del vas’ i un taller per desxifrar els secrets que amaga aquest icònic objecte.

D’altra banda, el pròxim dia 5 el públic tornarà a acompanyar a l’Agrupació Musical Orba d’Alfafar en el passacarrer que farà pels patis de La Beneficència. I a banda de la fireta, els xiquets i majors podran gaudir fins al dia 7 de gener, en aquest centre cultural de la Diputació de València, de concerts, teatre, tallers de targetes de Nadal, entre altres.

Els interessats trobaran tota la programació a la web de La Beneficència: http://www.labeneficencia.es/va

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.