La Fundació Esportiva Municipal rebaixa la ràtio de pagament a proveïdors 39 punts en menys d’un any

València Noticias | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal ha reduït la seua ràtio de pagament mitjà a proveïdors en els últims deu mesos un total de 39 punts. Durant el mes de juny, l’entitat ha aconseguit situar la ràtio de pagament mitjà en 3,15, mentre que al maig de 2016 la xifra era del 5,44, la qual cosa consolida la contínua baixada dels últims mesos.

Se trata de una de las cifras más bajas alcanzadas por la Fundación.
image-406263

L’esmentada ràtio s’obté de la ponderació del temps de pagament o retard en el pagament del deute comercial, en què es valoren els períodes de pagament o demora, i les quantitats pendents o satisfetes. Segons este indicador, l’organisme autònom de l’Ajuntament de València ha aconseguit atendre les seues obligacions de pagament molt per sota dels terminis mitjans.

Es tracta d’una de les xifres més baixes aconseguides per la Fundació, des que el Reial Decret 635/2014, de 24 de juliol, va desenvolupar la metodologia i va obligar totes les entitats de dret públic a calcular i donar a conéixer este indicador, que pondera el temps de pagament o retard del deute comercial i les quantitats pendents o satisfetes. Durant el mes de maig s’han satisfet factures a proveïdors per un import total de 205.658,25 euros. D’esta forma, la mitjana durant l’últim any natural és de 12,43 punts.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.