La Generalitat proposa Eva Coronado com a candidata als premis Esportista en Edat Escolar 2015

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha proposat l’esportista Eva Coronado Tejeda com a candidata als premis Esportista en Edat Escolar 2015, que atorga el Consell Superior d’Esports. Així mateix, la Conselleria ha sol·licitat una menció especial a l’esportista de Pilota Valenciana, Diego López Fernández.

Eva Coronado Tejeda pertany a la Federació d’Esports de Discapacitats Intel·lectuals i entre els seus èxits esportius està ser campiona d’Europa en 100 metres lliures, 50 metres lliures, 100 metres esquena i 50 metres esquena als jocs Europeus Paralímpics per a Jóvens celebrats al juliol de 2015 a Croàcia. Així mateix, Eva Coronado compta amb la distinció d’Esportista d’Alt Nivell pel Consell Superior d’Esports i Esportista d’Elit de la Comunitat Valenciana, i ha sigut preseleccionada per a participar als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016.

Diego López Fernández ha aconseguit els títols de Campió Provincial en totes les modalitats de Pilota Valenciana en què ha competit. Així mateix, aquest jove jugador ha aconseguit el Campionat Autonòmic de Pilota Valenciana en les següents modalitats One Wall Parelles, One Wall Individual, Escala i Corda per Equips, Escala i Corda Individual i el subcampionat en les modalitats Raspall Individual i Galotxa Equips.

L’objectiu d’aquests premis, que convoca el Consell Superior d’Esport, és reconéixer aquells valors vinculats amb la pràctica esportiva en l’etapa escolar. Aquesta convocatòria valorarà els resultats esportius i acadèmics, així com altres aspectes que puguen influir en els valors de la practica esportiva.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.