La plaça de l’Ajuntament es convertix el diumenge en un sequer d’arròs i una gran cuina per a degustar les millors receptes

València Notícies | Redacció.- La regidora d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, participarà en la celebració TastArròs, que té lloc el diumenge 21 de maig a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’una celebració que reivindica esta matèria primera amb diverses activitats per a tots els públics. Será a partir de las 10.00 horas.

No solament gastronomia, sinó també concerts, tradició i cultura ompliran la plaça de l’Ajuntament este diumenge tenint com a protagonista l’arròs. Una de les primeres activitats consistix a convertir este emblemàtic lloc de la ciutat en un gran sequer de 10.000 quilos d’arròs amb l’ajuda d’eines tradicionals.

També té lloc una exposició d’arts de pesca del port de Catarroja en el qual col·labora l’Ajuntament d’eixa ciutat i la seua associació de pescadors. Té també un caràcter d’exhibició, en este cas, sobre arts de pesca antigues, vela llatina i eines de construcció de barques. Serà a partir de les 10:00 h.

El plat fort serà, per descomptat, la degustació d’arròs en què participen més de 25 restaurants que cuinaran els seus millors arrossos. Els tiquets per a cada ració costen quatre euros. TastArròs esta organitzat per Arròs de València DO.

Les actuacions musicals d’este homenatge a l’arròs comencen amb un concert familar a les 12:00 hores a càrrec de POP, Petita Orquestra Peiotaire. Després actuarà José Aparicio Apa i, per a finalitzar, a les 15:00 hores, Tres Fan Ball donarà un concert de música folk.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.