BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90
banner-728x90 (1)

La plataforma pels drets lingüístics defensa en les Corts la igualtat dels valencianoparlants al nostre territori

1286318555267
image-276314
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut hui al Palau dels Borja a la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià, col·lectiu que treballa per denunciar la discriminació dels valencianoparlants i defensa els drets lingüístics al nostre territori. Els components de l’entitat han llegit el manifest que fan el 4 de desembre, Dia dels Drets Lingüístics a la porta del parlament i després s’han reunit amb el màxim representant de la cambra i també amb el director general de Política Lingüística de la Generalitat, Rubén Trenzano.


Morera s’ha compromés amb els representants de la plataforma a treballar des del parlamentarisme per acabar “amb tota classe de discriminació lingüística dels valencianoparlants al nostre territori”. En la reunió, el director general de Política Lingüística ha anunciat que en 2016, el Consell desenvoluparà tota la reglamentació per a fer efectiva la Llei d’Ensenyament i Ús del Valencia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.