La Policia de la Generalitat ha intervingut un total de 7.000 quilos de taronges

foto_almacen foto_almacen1La Policia de la Generalitat ha intervingut un total de 7.000 quilos de taronges en un magatzem clandestí de Sagunt situat en una nau que no reunia les degudes condicions higiènic-sanitàries, ni disposava del permís o llicència adequat per realitzar aquest tipus d’activitat. Els agents de la Policia Autonòmica van procedir a aixecar les corresponents actes per a la seva posterior remissió a les conselleries competents.

En la nau es trobaven treballant dos persones que mancaven de contracte laboral i no estaven donades d’alta en la Seguretat Social. Pel que sembla, la jornada laboral d’aquestes persones excedia en nombre d’hores al legalment establert i no es corresponia amb un salari digne.

Els agents de la Policia Autonòmica han localitzat i identificat al responsable del citat magatzem i han procedit a adonar dels fets al jutjat corresponent, per presumptes delictes contra els drets dels treballadors, medi ambient i salut pública.

La Policia de la Generalitat ha realitzat un total de 65 inspeccions des que va començar la present campanya el passat mes de setembre i, en el marc de la tasca inspectora de comprovació de la trazabilidad de productes hortofrutícolas, a través del Document d’Acompanyament de Trazabilidad Agrícola (DATA) per a la prevenció de robatoris en el camp.

Com a resultat d’aquestes inspeccions s’han localitzat dos magatzems il·legals i detectat set que presentaven irregularitats, mentre que s’han inspeccionat més de 7.000 Dates. Com a conseqüència d’aquestes inspeccions i en actuacions conjuntes amb equips ROCA de la Guàrdia Civil, s’ha detingut a 19 persones i investigat a altres 23, per presumpta apropiació indeguda de més de 400 tones de taronges, així com per falsificació de documents.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.