La recaptació d’IBI supera els 229 milions d’euros gràcies a la millora de la gestió

València Notícies | Redacció.- El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha informat hui que la recaptació estimada per l’impost de béns immobles (IBI) prevista per al 2017 ascendirà a 229.310.656 euros “gràcies a les millores de la gestió introduïdes pel Govern de la Nau”. Això suposa un 5,5 % d’increment en la previsió d’ingressos, a falta de confirmar la recaptació real quan es publique la liquidació del Pressupost de 2016.Ramón Vilar.

Vilar, que ha donat compte de l’aprovació de la matricula sobre l’impost de béns immobles de naturalesa urbana i de característiques especials i altres extrems relatius a tal impost, ha precisat que la matrícula de 2017 és d’un total de 665.167 de rebuts, als quals cal afegir-ne altres 2.207 que són notificats, ja que corresponen a immobles que han patit alguna variació en la seua valoració per part del cadastre.

Així mateix, el regidor d’Hisenda ha assenyalat que la recaptació superarà a la de matrícula (216.860.212 €) més l’import de liquidacions notificades (9.450.445 €), ja que els retards a cobrar són només de l’any 2016, de 3.000.000 €, per la qual cosa, ha afirmat, “podem arribar a superar els 9.000.000 € de recaptació de retards”.

El regidor Vilar ha valorat molt positivament que, tot i haver mantingut per part de l’Ajuntament “congelada la totalitat dels tipus d’IBI, inclús havent rebaixat estos per a absorbir la pujada cadastral lineal del 4 per cent aprovada pel Ministeri d’Hisenda, la recaptació es veurà augmentada sensiblement per les millores de gestió”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.