La Regidoria de Cultura duplica el pressupost destinat a les subvencions a entitats

Les associacions culturals de Castelló es podran beneficiar aquest any d’un pressupost màxim de 60.000 euros

L’Ajuntament de Castelló ha rebut avui l’aprovació per part de la Junta de Govern de les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al finançament de projectes de desenvolupament i foment de la cultura, de manera que aquest any es destinarà a aquest fi un pressupost màxim de 60.000 euros.


La Regidoria de Cultura ha aconseguit duplicar per 2016 la inversió en subvencions que es donava fa dos anys. “En el 201
5, quan vam entrar al Govern Local, aquesta xifra era de 32.000 euros i aconseguírem augmentar-la a 50.000; i aquest any ja hem arribat a 60.000 euros”, ha afirmat l’edil responsable de Cultura, Verònica Ruiz.


Ruíz ha destacat la importància de convocar subvencions destinades al finançament de projectes de desenvolupament i foment de la cultura per recolzar “la important labor que realitzen les associacions culturals de la nostra ciutat”.

Amb aquest augment de pressupost, les associacions i entitats interessades a rebre subvenció per part de la Regidoria de Cultura podran presentar els seus projectes i activitats realitzades en el període entre l’1 d’octubre de 2015 i el 30 de setembre de 2016, fins al proper 12 de setembre.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.