La regidoria de Mobilitat Sostenible obri el nou itinerari per als vianants en l’encreuament de la plaça de Sant Agustín

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible ha estrenat esta setmana altra de les importants millores per a la mobilitat per als vianants que ha incorporat en la seua actuació de l’Anelle Ciclista. Es tracta del nou itinerari per als vianants a l’entorn de la Plaça de Sant Agustín que va començar a operar el dijous 16, i que consisteix en la millora de la distribució dels itineraris per a vianants.

 La novetat estreba en el desplaçament del pas de vianants que fins hui partia de la illeta situada a Sant Vicent Màrtir amb Guillem de Castro fins al bescanviador de l’EMT de la plaça de Sant Agustín, i que ara s’ha desplaçat 20 metres en direcció a Ángel Guimerá, de manera que tots dos costats de Guillem de Castro queden connectats a l’altura de l’Església de Sant Agustín.

Ambos lados de Guillém de Castro quedan conectados a la altura de la Iglesia de San Agustín.

Aquesta modificació comportarà la inhabilitació de la illeta que fins ara exercia de punt d’espera per als vianants, penalitzats amb un doble encreuament per a travessar una única via. A més, esta situació generava perill per a les persones a l’espera del verd del semàfor amb el consegüent risc que suposa quedar-se en el centre d’una calçada tan transitada en un espai reduït. Es va realitzar una actuació molt similar fa escasses setmanes en la intersecció entre els carrers Colón, Sorní i Jorge Juan.

Convivéncia en la via pública

Paral·lelament, i quan les obres d’ampliació de la xarxa ciclista arriben a l’altura de l’Anelle Ciclista de Guillem de Castro des de l’avinguda del Cid, es reduirà la superfície de la illeta esmentada per a permetre, també, un únic pas de vianants directe entre ambdues voreres del carrer Sant Vicent Màrtir. Un canvi que s’executarà paral·lel a les obres del carril bici que quedarà situat en el carril esquerre del carrer, en el sentit de la circulació, connectant Sant Vicent Màrtir amb la ronda interior.

Ambdues modificaciones suposen una millora en la convivència entre els diferents agents de la via pública, especialment als més vulnerables de la mobilitat urbana. 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.