La regidoria de Sanitat abona la labor de l’Assiació ACOVASTTA-Síndrome de Tourette

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora de Sanitat, Maite Girau, ha manifestat el suport de l’Ajuntament a l’activitat de l’associació ACOVASTTA (Associació de la Comunitat Valenciana de Síndrome de Tourette i Trastorns Associats) i la seua voluntat de treballar de manera conjunta per a donar visibilitat a esta afecció, especialment entre els professionals de la sanitat i l’educació.

Girau s’ha reunit amb membres de la directiva de l’entitat i els ha manifestat el seu interés i atenció sobre este problema. La regidora s’ha mostrat partidària d’establir canals de comunicació amb l’associació que afavorisquen un treball en comú per a eliminar el desconeixement que acompanya estos trastorns.

María Teresa Girau con miembros de la directiva de Acovastta y Roxana Apollonio, psicóloga especialista en síndrome de Tourette y terapeuta de Acovastta.
image-305478

De fet, tal com han subratllat els membres d’ACOVASTTA, el desconeixement és un factor molt important, que a vegades es constituïx en danys afegits per als jóvens afectats per esta síndrome. Els membres de l’associació han reiterat la importància d’obtindre un primer diagnòstic per part del personal mèdic, encara que han assenyalat que, lamentablement, costa molt aconseguir este diagnòstic.

Per això, esta associació té prevista la celebració d’una jornada informativa, el pròxim mes de maig, dirigida als professionals de la salut i l’educació, però a la qual podran accedir també com a públic totes les persones interessades en este problema de salut.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.